Home » Twistshake

Twistshake

Een keuze maken uit alle babyproducten die op de markt circuleren kan soms lastig zijn. Er zijn zoveel alternatieven. Sommige merken focussen op het design, andere op de technische snufjes. We weten dat voor jou het belang van je baby altijd primeert.
Daarom willen we dat je tijd kan besteden aan je baby en hem of haar de aandacht te geven die hij/zij verdient, zonder de dagdagelijkse kopzorgen.
Twistshake is een Zweeds merk en streeft ernaar producten te ontwikkelen die eenvoudig en veilig te gebruiken zijn én er tegelijkertijd ook mooi uitzien. We zijn van mening dat het vooropstellen van de werking van het product niet persé moet betekenen dat het er niet leuk kan uitzien. Onze designers gaan dan ook altijd voor een combinatie van functionaliteit en design. De verschillende awards die we hiervoor al gewonnen hebben zijn voor ons een bevestiging dat we veilige, functionele én mooie producten maken.
Baby’s zijn uniek. Ze hebben allemaal hun individuele behoeftes en deze veranderen aan hetzelfde razendsnelle tempo als waarmee ze opgroeien en zich ontwikkelen. Ons doel is om experts te worden in alle levensfases van baby’s. Wanneer een kind geconfronteerd wordt met nieuwe uitdagingen, willen we het bijstaan met onze innovatieve en veilige productlijn.
Producten voor baby’s laten produceren gaat gepaard met een enorme verantwoordelijkheid. Wij garanderen dan ook producten van de allerhoogste topkwaliteit die voldoen aan alle wettelijke kwaliteitscontroles. Al onze producten ondergaan bovendien ook regelmatig interne controles en kwaliteitstesten. Deze mentaliteit leeft niet enkel in ons productieproces, maar in het ganse bedrijf.
ALLE producten van Twistshake zijn vrij van BPA, BPS en BPF. Twistshake draagt zorgt voor jouw veiligheid. We willen je kind de best mogelijke start in het leven bieden.
De producten van Twistshake zijn enkel vervaardigd uit ruwe materialen die aan alle veiligheidsvoorwaarden i.v.m. voeding voldoen.
We maken gebruik van handgekozen materialen van de hoogste kwaliteit en we geloven dat je dit merkt wanneer je onze producten gebruikt. Vanaf het eerste gebruik. We werken samen met ‘s werelds beste testlaboratoria om de kwaliteit en veiligheid van onze producten te garanderen.