Home » SNURK

                                                            SNURK

SNURK is een markant merk waarbij de realistische prints de boventoon voeren. De slogan betreft; 'SNURK - For horizontal living', waarbij de nadruk overduidelijk ligt op het creëren van mooi, creatief beddengoed, om de slaapkamer ook te betrekken in je leefomgeving. Je brengt immers vrij veel uren door in de slaapkamer, dus waarom zou je kiezen voor de standaard? Het merk begon ooit met een project, waaruit het SNURK Le Clochard overtrek voortkwam. Het was destijds een eenmalige actie, maar door het grote succes en het creatieve brein rolden er meerdere ideeën van de plank wat zich uitte in meerdere collecties. De stijl die het merk uitdraagt is strak, modern en design met een overduidelijke knipoog. Met name in de kinderdekbedovertrekken worden kinderdromen extra benadrukt en op een vernieuwende manier onder ogen gebracht. Voor zowel jongens als meisjes is er volop keuze, zoals een heus prinsessen dekbedovertrek of stoere astronaut!
Alle dessins worden handmatig gefotografeerd en verwerkt tot een prachtige, realistische print. Of het nu een ballerina, brandweerman of origami vogeltjes zijn, voor een SNURK dekbedovertrek is niets te gek!

Een dekbedovertrek is een opvallende toevoeging aan de slaapkamer. Het verzorgt een bepaalde sfeer en geeft de slaapkamer soms net dat extra kleurrijke accent mee. Met een SNURK beddengoed item in de slaapkamer is dat helemaal het geval. Dit Nederlandse merk is innovatief en heeft de meest creatieve dessins. Het merk streeft de beste kwaliteit na op een zo duurzaam mogelijke manier. SNURK richt zich op zowel volwassenen als kinderen. Bekijk het beddengoed assortiment online en bestel gemakkelijk het SNURK dekbedovertrek dat het best bij jouw smaak aansluit.